Oek de jong signeert!

Oek de Jong signeert!
 
HOERA! Winnaar van de Boekenbon Literatuurprijs OEK DE JONG brengt vrijdagochtend om 11 uur een bezoek aan onze winkel ?!
 
Aanstaande vrijdag brengt schrijver Oek de Jong een bezoek aan onze winkel. De Jong maakt een korte toer door het land omdat hij op 11 november de Boekenbon Literatuurprijs heeft gewonnen voor zijn roman Zwarte schuur.  
 
Zojuist is zijn essaybundel Het glanzend zwart van mosselen verschenen. Zijn bekendste werk is nog altijd de roman Opwaaiende zomerjurken uit 1980. 
 
Om 11:00 uur houdt Hans Gulpen - oud-hoofdredacteur van De Gelderlander een kort interview met Oek de Jong.
Ivm. de coronamaatregelen graag hier aanmelden.  
 
Daarna signeert Oek de Jong. Hij is tot 12.00 uur in onze winkel!
  
OEK DE JONG - Vrijdag 27 november - van 11 tot 12 uur - WELKOM

oekkoosbreukelklein

E-Book van de Week

Het E-Book van de Week is De Genesissleutel van Jeroen Windmeijer. Van vrijdag 13 t/m donderdag 19 november is de prijs van het e-book geen €12,99 maar €4,99.

De nieuwe Windmeijer: hemelschokkender dan ooit......

Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Het oog! Waar zijn de doden?’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, aantekeningen over ‘hemelse bezoekers’ en citaten uit het Bijbelboek Genesis.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in ’s hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de oorsprong van de mens... Maar is de wereld daar klaar voor?

U kunt  De Genesissleutel vanaf nu op onze website  bestellen.

genesissleutelsnb

 

 

 

Ouderenuurtje

Elke vrijdagochtend van 8:30 tot 9:30

A.s vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur hebben wij ons eerste OUDERENUURTJE. In principe gaan we dat nu elke vrijdagochtend doen.
70 plussers zijn meer dan welkom om veilig te komen neuzen!
 
OUDERENUUR - elke vrijdagochtend van 8:30 tot 9:30 uur.
 
mariusouderenuurtje

Boekenclub

De Arnhemse schrijfster Felicita Vos, heeft in samenwerking met Het Colofon Felicita’s boekenclub opgezet.

Waarom? Omdat ze het heerlijk vindt om jullie me te nemen naar andere oorden, te laten inspireren, ontroeren en meer. Want wat is er nu fijner dan jezelf met een goed boek lekker in een hoekje te nestelen en je te laten betoveren en verwonderen  door in de huid van  verschillende personages te kruipen. Lezen verbindt je met andere zienswijzen, geeft je inzicht, ontspanning, maar ook inspiratie en kracht. Lezen is een feest!

Samen met Boekhandel Het Colofon kiest Felicita boeken die ze in eerste instantie via instagram, onder andere ook interactief, met de volgers van haar boekenclub in korte filmpjes bespreekt. Ze is geïnteresseerd in jullie mening en volgers van de boekenclub kunnen zowel met Felicita als met elkaar over de boeken in discussie gaan. Later dit jaar willen we, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19, of digitaal een bijeenkomst van Felicita’s boekenclub organiseren of in de Boekhandel.

Je kunt Felicita’s boekenclub volgen op: https://www.instagram.com/felicitasboekenclub/

Voor de maand oktober staat de nieuwe roman van Mario Vargas Llosa Bittere tijden op het programma. 

voscluboktober

Rustig winkelen

Afstand houden is in onze heerlijk ruime winkel geen enkel probleem. We vragen u om een winkelmandje te gebruiken zodat we het aantal mensen in de winkel in de gaten kunnen houden. In de praktijk blijkt dat het 's ochtends en aan het einde van de middag het rustigst is. Dus als u veilig wilt winkelen, kom dan aan het begin van de ochtend of aan het einde van de middag.

Vanaf 16 oktober gaan wij bovendien elke vrijdag een uur eerder open (om 8:30 in plaats van om 9:30) zodat ook ouderen rustig kunnen komen winkelen. 

Mocht u om welke reden dan ook toch niet naar de winkel kunnen komen dan bezorgen we binnen Arnhem de boeken en cd's  - met een fietskoerier -  bij u thuis. Woont u verder weg, dan kunnen we de boeken en cd's opsturen.

 

bamboebak2

Het Colofon Café

Ons café is helaas tijdelijk gesloten vanaf donderdag 15 oktober; wel kunt u van maandag t/m zaterdag koffie, soep, taart e.a. afhalen!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Team Het Colofon

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en fairtrade. In onze keuze voor producten speelt dat een belangrijke rol. Zo schenken wij Mex-Ecokoffie van Koffiebranderij Peeze, biologische en milieuvriendelijk verbouwd met een eerlijke prijs voor koffieboeren.

 

De OPENINGSTIJDEN

Maandag 12:00 - 17:00

Dinsdag tot en met Vrijdag  10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:30

temhorsthuisklein