Nieuwsbrief december 2021

Printen

Nieuwsbrief Het Colofon

1 december 2021

www.hetcolofon.nl
logonieuwzwartopwit

 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

Vanwege de nieuwe maatregelen sluiten we elke dag om 17 uur. Het goede nieuws is dat we een half uur eerder open gaan zodat u toch genoeg tijd heeft om bij ons rond te struinen. Van dinsdag t/m zaterdag zijn we dagelijks open van 9 tot 17 uur en op zondag en maandag zijn we van 12 tot 17 uur open. Ons café sluit een half uurtje eerder dan normaal.

 

Onze activiteiten gaan voorlopig niet door en proberen we naar een latere datum te verplaatsen!

 

 

 

 

sinterklaasjes

 

Het Colofon: boeken, muziek en café

 

Op zoek naar cadeaus? Bij ons vindt u zeker iets van je gading: kunstboeken, thrillers, tranentrekkende romans, dikke en dunne geschiedenisboeken, overzichtelijke kalenders, wilde agenda's, spannende kinderboeken, diepzinnnige en ontspannende boeken, gedichten, literaire t-shirts, mokken, tijdschriften, reisboeken, natuurgidsen, heel veel kookboeken, affordable art, pennen, puzzels, spelletjes en nog veel meer.

 

Op de tweede verdieping onze fantastische afdeling tweedehands boeken en ramsj. 

En natuurlijk vindt u bij ons muziek, heel veel muziek, die je rechtstreeks in je hart of ziel raakt...

 

Wacht niet te lang!

Hebben we het boek of de cd niet direct voorradig, dan laten we die graag alsnog voor u komen. Wees op tijd met uw verlanglijst! 

 

 

 

kerstbomen

 

Kerst

 

Op maandag 22 december zijn we de hele dag open van 9 tot 17 uur. 

 

 

 

 

Onze keuze

 

Uit de enorme stapel net verschenen boeken, zetten we een paar titels in het spotlicht!

 

 

 troostbaby120 De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst, een van de interessanste Nederlandse schrijvers van dit moment, is een mengvorm van memoires, robotverhaal en tijdreisverhaal. Een verrukkelijk dystopisch verhaal om je helemaal in onder te dompelen.  
chansons150   

Chansons! Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten je in dit boek over de liefde, het leven en de melancholie, kennismaken met de muziek van onder andere Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen struinen ze de straten van Parijs af op zoek naar de verhalen achter het chanson.

 

 troje120 De vrouwen van Troje van Pat Barker. Een gewaagde en vlijmscherpe hertelling van de Ilias vanuit het perspectief van de vrouwen om wie het allemaal ging. Voor de liefhebbers van de roman Circe van Madeline Miller.
 mizee120 Nicolien Mizee's Vogelboek is een onweerstaanbare mix van illustraties en teksten. Onmisbaar voor iedereen die vogels door de kijker van de eigenzinnige Nicolien Mizee (van Moord op de moestuin) wil zien. 
 nasr150 Voor Nasr Compacter maakte Ramsey Nasr zelf een selectie uit zijn gedichten. Nasr Compacter is driehonderd pagina's tintelende taal en politieke betrokkenheid. Even vurig als intiem, even verontwaardigd als liefdevol: deze bundeling is een bijzondere kennismaking of een waarde vol weerzien met een groot dichter en denker.  
 troost120 In Troost – Als licht in donkere tijden bestudeert en beschrijft Michael Ignatieff het werk van schrijvers, kunstenaars en componisten. Van het boek Job, de psalmteksten, het stoïcisme van Cicero, de poëzie van Dante, de schilderijen van El Greco, de essays van Michel de Montaigne, de muziek van Gustav Mahler en de brieven van Václav Havel tot de poëzie van Anna Achmatova en de teksten van Primo Levi. 'De werken die in dit boek aan bod komen, kunnen ons helpen woorden te vinden voor wat woordenloos is. We kunnen leren van degenen die ik beschrijf en hoop putten uit hun voorbeeld.'

 

 

. OPENINGSTIJDEN

 

 

Boekhandel Het Colofon Het Colofon Café
Maandag  12:00 - 17:00 Maandag 12:00 - 16:30
Dinsdag 09:00 - 17:00 Dinsdag 10:00 - 16:30
Woensdag 09:00 - 17:00 Woensdag - GESLOTEN
Donderdag 09:00 - 17:00 Donderdag 10:00 - 16:30
Vrijdag 09:00 - 17.00 Vrijdag 10:00 - 16:30
Zaterdag 09:00 - 17:00 Zaterdag 10:00 - 16:30
Zondag 12:00 - 17:00 Zondag 12:00 - 16:30

 

 

 

GRAAG TOT ZIENS!

 

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen?

Bel of mail ons via 026 - 370 35 08/ info@hetcolofon.nl.

Onze webwinkel www.hetcolofon.nl is 24 uur per dag open!

 

 Het Colofon

Bakkerstraat 56

6811 EJ Arnhem

026 - 370 35 08/ info@hetcolofon.nl

   

pictogramfacebook  pictogramtwitter logonieuwzwartopwit

 
www.hetcolofon.nl | contact | Afmelden / Unsubscribe