Nieuwsbrief Podium Het Colofon

Printen
 

Nieuwsbrief Podium Het Colofon.

2-10-2020

 

www.hetcolofon.nl
charivari 

Podium Het Colofon

Onder de naam Podium Het Colofon starten we een serie concerten op de woensdagavond: Charivari Trio 7/10, Brass Buttons 14/10, een fado concert 21/10 en Sinan Arat en Ata Güner 28/10. Eenmaal per maand een concert  op zaterdagavond met als verrassende start Ode to the Quiet 17/10. Iedere laatste zondag in de maand zullen wij u verrassen met een klassiek concert van 11.00-12.00 uur. Houdt de website in de gaten.

 

Met deze kleinschalige concerten willen we samen met u genieten van wat wel mogelijk is, ondanks alle beperkingen, en even ontsnappen aan de werkelijkheid van vandaag. Vanzelfsprekend respecteren we alle nodige veiligheidsvoorschriften. Wacht niet te lang met reserveren, de capaciteit is beperkt (30 personen).

 

7/10 Charivari Trio

14/10 Brass Buttons

17/10 Ode to the Quiet

21/10 FADOpelos2

28/10 Sinan Arat en Ata Güner

 

t/m zondag 11 oktober is het is de Kinderboekenweek en oktober is ook de Maand van de Geschiedenis. Er gebeurt van alles in de boekhandel.

Wij hebben gelukkig een ruime winkel waar u veilig kunt rondkijken. Om het ook in de drukke maanden aan te kunnen en veilig te houden willen we vragen om wat meer gespreid te komen, ook op doordeweekse dagen en ’s ochtends. We hebben dat ook meer tijd voor een goed advies.

En als we allemaal iets eerder beginnen met onze Sinterklaas- en kerstinkopen, vermijden we een piek in december.

 

Wij hopen u snel weer te zien in de boekhandel of bij een van de concerten.

Mede namens Peter Vijfvinkel en Janai Shibolet (orgisatoren van de concertserie)

Walter Jansen

 


  

pictogramfacebook  pictogramtwitter   logonieuwzwartopwit

---
www.hetcolofon.nl | contact | Afmelden / Unsubscribe