Garvin Pouw

Op zaterdag 1 juni presenteert de Arnhemse Garvin Pouw zijn vierde boek én geeft hij een lezing met de titel - Fantasy in reality.

Na zijn succesvolle en veelvoudig genomineerde debuut ‘Schaduwkoningin’ (dec 2017), presenteert de Arnhemse Garvin Pouw Schimmenstorm, een wild vervolg dat je mee terug voert naar de wonderrijke fantasywereld Valtada.

Fantasy in reality

Een inspirerende lezing over het bedenken van een fantasywereld enerzijds en het pad naar publicatie anderzijds. Deze lezing is bedoeld voor o.a. beginnende (genre)schrijvers om een realistisch beeld te krijgen van de verschillende wegen die leiden tot een gepubliceerd boek.

Garvin Pouw (1977) heeft gedurende zijn adolescentie zijn eigen fantasiewereld bedacht, Valtada genaamd, welke zich gaandeweg heeft ontwikkeld tot een levenslang project. Hoewel hij oorspronkelijk zijn wereld middels dagboeken en tekeningen vormgaf, besloot hij de vele verhalen van Valtada omstreeks zijn 18e jaar in romanvorm op te schrijven. In 2017 publiceerde hij bij uitgeverij Godijn Publishing zijn debuutroman: Schaduwkoningin. Dat werd genomineerd voor o.a. de Harland award boekprijs voor het fantastisch genre en eindigde op de tweede plaats in de Hebban sf en fantasy clubprijs. Op 2 maart 2019 verscheen zijn tweeluik Valtada, de Kronieken van Azeria en vanaf 13 mei is ook Schimmenstorm verkrijgbaar.

Zaterdag 1 juni - aanvang 14.00 uur - vrij entree

pouw1klein