Merlijn Twaalfhoven over de kunstenaar in onszelf

Evenement
 Registratie gesloten
 
26
omslagtwaalfhoven
Datum: 22 november 10:30 - 12:00

Op zondag 22 november mag de kunstenaarsgeest in Het Colofon ontwaken! Parallel aan zijn nieuwste boek Het is aan ons vertelt Merlijn Twaalfhoven waarom verbeeldingskracht, schoonheid en kunst ons allemaal verder kunnen helpen - zéker in uitdagende tijden als deze.

In tijden van grote veranderingen en onzekerheden moeten we emoties, twijfels en dromen niet de deur wijzen, maar met open armen ontvangen. Maar hoe doe je dat? Twaalfhoven voert ons mee naar de puinhopen van de Bosnische oorlog, een vluchtelingenkamp in Jordanië, Carnegie Hall en een VN-conferentie met één gemene deler: kunst dient de mens.
 
Merlijn Twaalfhoven (1976) is componist en oprichter van The Turn Club, een samenwerking tussen kunstprofessionals, veranderaars en bruggenbouwers. Hij ontwierp onconventionele muziek- en theaterprojecten en is meermaals bekroond. Hij was als jongste lector van Nederland verboden aan ArtEZ. Tijdens de coronatijd startte hij de Academie voor Onzekerheidsvaardigheid.
Twaalfhoven Merlijn C Jelmer de Haas kleur WEB 2foto: Jelmer de Haas
 
Twaalfhovens recent verschenen boek Het is aan ons sluit bovendien goed aan op het gedachtegoed achter Het Colofon en de recente omvorming ervan tot een coöperatie. Huidig eigenaar en directeur van de coöperatie Walter Jansen zal hier kort iets over zeggen.
(i.v.m. de coronacrisis kunnen wij maximaal 30 gasten ontvangen. We hebben een ruime bovenverdieping waar u voldoende afstand kunt houden.)
Reserveren is noodzakelijk. De toegang is 7,50.

 

Beschikbare stoelen
4
Aantal beschikbare stoelen
30

 

Alle datums


  • 22 november 10:30 - 12:00