UITGESTELD! Podium-Concert Sinan Arat/Ata Güner

concert
SINAT_ARAT_en_ATA_GUNER_klein
Datum: 28 oktober 20:00 - 21:00

Locatie: Boekhandel Het Colofon  |  Plaats: Arnhem, Nederland

UITGESTELD  :  Dit concert is wegens de aanvullende Corona maatregelen van 13 oktober 2020 UITGESTELD en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven.)
Aanvang concert Sinan Arat en Ata Güner : 20:00

~For English: Please scroll down ~

Dit concert zal plaatsvinden van 20.00 u. – 21.00 u. (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.   

Sinan Arat is een ney (rietfluit) speler en zanger. Hij studeerde aan het conservatorium voor klassieke Ottomaanse muziek in Izmir en behaalde zijn masterdiploma aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Sinan trad op met o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, en treedt vaak op met muzikanten uit een breed scala aan tradities en achtergronden zoals Anatolisch, Ottomaans, Indiaas en Westers. Naast zijn soefi-muziek optredens is hij ook te horen op film-, theater- en documentaire soundtracks.

Sinan is ook een graag geziene gast bij televisieprogramma's. Zo was hij o.a. al te zien bij De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden, Podium Witteman, The Passion, NBE Nieuwjaarsconcerten, en Big Music Quiz.

Ata Güner is een componist, geluidstechnicus en percussionist. Hij studeerde geluidstechniek aan het Galatasaray ITG in Istanbul, en later aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, waar hij zijn instrumentale en muziektheoretische vaardigheden verbeterde. Hij heeft in veel theater- en muziekprojecten, concertzalen en muziekproducties gewerkt als geluidstechnicus en muzikant.

Impressies vindt u hier:

Sinan Arat & Alper Kekeç YouTube

Sinan Arat & Jacobus Thiele - Segah Saz Semasi - Nâyî Osman Dede | Podium Witteman Youtube

Sinan Arat- HaraSaHara YouTube

#sufimusic #worldmusic #mysticmusic #ottamanmusic #ney #reedflute

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang concert Sinan Arat en Ata Güner : 20:00

Kaarten € 15,-- (Prijs is ncl. consumptie en servicekosten, ex. eventuele transactiekosten ). Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar .

Bestel uw kaarten s.v.p.HIER . Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit opdat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

Het concert zal plaatsvinden in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.

 

ENGLISH

Sinan Arat is a ney (reedflute) player and singer. He studied at the Classical Ottoman music Conservatory in Izmir and graduated for his Master at the Codarts Conservatory in Rotterdam. Sinan performed with the Nederlands Blazers Ensemble amongst others, and often peforms with

musicians from a diverse range of traditions as Anatolian, Ottoman, Indian and Western&Fusion music. Besides his sufi music peformances he also plays for film, theater and documantary soundtracks. On television he was a guest performer at Vrij Geluiden, Podium Witteman,

Big music Quiz, The Passion, Wereld Draait Door, NBE Nieuwjaarconcerts etc..

Please order your tickets HERE

 

Telefoon
026-3703508
E-mail
podium@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
Arnhem, Nederland

 

Alle datums


  • 28 oktober 20:00 - 21:00