UITGESTELD Podium-Concert "Ode to the Quiet"

concert
ODE_TO_THE_QUIET_klein
Datum: 17 oktober 20:00 - 21:00

Locatie: Het Colofon  |  Plaats: Arnhem, Nederland

UITGESTELD  :  Dit concert is wegens de aanvullende Corona maatregelen van 13 oktober 2020 UITGESTELD en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

 

 

Dit concert zal plaatsvinden van 20.00 u. – 21.00 u. (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.  

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang concert: 20:00 u.

Tickets: € 12,- (Inclusief Consumptie) Tickets alleen online te bestellen:

U kunt uw tickets HIER bestellen. (Prijs incl. servicekosten, excl. evt. transactiekosten) Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit zodat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

Ode to the Quiet: Er is niets mis met stilstaan en mijmeren van tijd tot tijd. Meer dan ooit realiseren we ons dat er stilte nodig is om te kunnen luisteren. Stilte maakt ruimte voor verwondering, creatie en verandering.

Afgelopen mei releaste Ode to the Quiet The Dwelling EP: een ode aan de melancholie en tevens een antwoord op het complexe proces dat zich achter de schermen afspeelde. De EP vervult het verlangen muziek te maken en te delen zonder verwachtingen waarbij perfectionisme de das om wordt gedaan.

Om meer gehoor te geven aan dit verlangen en ruimte te maken voor de aanstaande langspeler, treden Tobias Kerkhoven en Marianne Oldenburg op zaterdag 17 oktober op in Podium Colofon met een bewerking van Ode to the Quiet zoals deze tot zo ver bekend is bij het publiek. Structuur en hooks blijven een rol spelen, maar improvisatie staat centraal. De grenzen van hun droomwereld worden daardoor nog verder verlegd. Verwacht filmische ambient en minimal electropop om je adem bij in te houden.

Bekijk en beluister  op youtube  HIER een impressie van "Ode to the Quiet"

Nog meer moois van "Ode to the Quiet" treft u HIER aan.

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang Ode to the Quiet: 20:00
~

Voor dit concert zijn alleen  kaartjes via voorverkoop verkrijgbaar, via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/ode-to-the-quiet. Genoemde prijzen zijn incl. servicekosten en ex. eventuele transactiekosten. Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit zodat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

 

Telefoon
026-3703508
E-mail
podium@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
Arnhem, Nederland

 

Alle datums


  • 17 oktober 20:00 - 21:00