Podium-Concert "Brass-Buttons"

concert
BRASS_BUTTONS
Datum: 14 oktober 20:00 - 21:00

Locatie: Het Colofon Arnhem  |  Plaats: Arnhem, Nederland

Tessa Biersma (zang) en Peter Lurvink (gitaar/zang) vormen samen het duo ‘Brass Buttons’ (naar een song van Gram Parsons).

Bekijk HIER een YouTube impressie van Brass Buttons

Dit concert zal plaatsvinden van 20.00 u. – 21.00 u. (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.  

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang concert: 20:00 u.

Tickets: € 12,00 (incl. consumptie bij binnenkomst)  Koop HIER uw tickets                                                                                                              (Prijs incl. servicekosten en consumptie, maar excl. evt. transactiekosten) Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit zodat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

Geboren uit een gezamenlijke liefde voor samenzang en melodische Countryrock / Folkrock / en Singer- songwriter materiaal, en specifiek de prachtige duo-songs van Gram Parsons en Emmylou Harris, is dit bijzondere duo ontstaan.

Tessa en Peter zullen deze avond een intieme setting tussen de boeken spelen, met ,naast eigen werk, ook bekende en minder voor de hand liggende prachtige songs uit de zestiger en zeventiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan werk van: Bob Dylan, Neil Young, Gram Parsons & Emmylou Harris, The Byrds, The Beatles, Alison Krauss en Linda Ronstadt.


Tickets: € 12,00 (incl. consumptie bij binnenkomst): U kunt HIER uw tickets bestellen (de prijs is incl. drankje en servicekosten, excl. eventuele transactiekosten)

Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit zodat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

 

Telefoon
026-3703508
E-mail
podium@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
Arnhem, Nederland

 

Alle datums


  • 14 oktober 20:00 - 21:00