Podium-Concert Charivari Trio

concert
CHARIVARI
Datum: 7 oktober 20:00

Locatie: Het Colofon Arnhem  |  Plaats: Arnhem, Nederland

Dit concert zal plaatsvinden van 20.15u. – 21.15u. (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.  

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang concert: 20:15 uur

Melodias del Silencio

Het Charivari trio neemt de volksmuziek van Latijns Amerika en Oost Europa als uitgangspunt voor een muzikale reis vol omwegen, om tenslotte thuis te komen met de mooiste verhalen. Liedjes van Turkije tot Venezuela worden tot leven gebracht met drie stemmen, drie instrumenten, subtiel samenspel en avontuurlijke improvisaties.
In Melodias del Silencio worden een dwalend meisje in Bulgarije, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije, en een verdronken vlinder in Spanje samengebonden door virtuoze Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland, en swingende Cubaanse ritmes.

Anneke Frankenberg, viool & zang
Bart Lelivelt, accordeon & zang
Gerard Schoren, zang & contrabas

Toegangsprijs: € 15.00 Kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Reserveer  HIER  uw kaarten (de prijs is incl. drankje en servicekosten, excl. eventuele transactiekosten)      

De pers:
"Wereldfusie op zijn best, want dit trio plukt werkelijk overal wat vandaan en maakt daar dan weer unieke eigenzinnige Charivarimuziek van. Passie, melancholie, het zit er allemaal in – Melodias del Silencio is echt een klein uur lang puur genieten." (Holly Moors | Moorsmagazine.com)

"Melodias del Silencio staat weer vol pareltjes uit de Balkan, Turkije, Cuba en andere Latijns-Amerikaanse landen, maar wat de muziek een kloppend hart geeft is het vuur in de uitvoering en de verrassende details in de arrangementen. Het is een klein mirakel dat de Charivari-methode na ruim dertig jaar triobestaan nog steeds werkt, zelfs elke keer frisser lijkt te klinken." (Ronald Veerman |
MixedWorldmusic.com 

 

 

Telefoon
026-3703508
E-mail
podium@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
Arnhem, Nederland

 

Alle datums


  • 7 oktober 20:15 - 21:15