Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Karin Anema - De wet van de stilte

Literatuur
anema6klein
Datum: 27 februari 19:30

Locatie: Het Colofon

Schrijfster Karin Anema reist door Colombia, waar de wapens na het Vredesakkoord in 2016 lijken te zwijgen. Ze gaat op zoektocht naar de verhalen achter de plekken waarheen ze reist, zowel toeristische trekpleisters als plaatsen die daar ver vanaf liggen. Zij legt bloot hoe mensen de generatielange burgeroorlog beleefden, waarover tot op heden werd gezwegen. De wet van de stilte gaat over hoe families uit elkaar zijn gevallen en hoe de bewoners zich voelen tegen de achtergrond van de toeristische hotspots die in ontwikkeling zijn. Het houdt toeristen een spiegel voor. Met een open blik, echt contact en een scherpe pen verwijdert Anema het laklaagje en laat daarmee de mensen zien.

Voorproefje? Beluister en bekijk hier alvast de trailer van de podcast en de video van De wet van de stilte

Beluister nu de tweede aflevering van de podcast ‘De wet van de stilte – reis door Colombia.’ Te vinden op Soundcloud, Spotify, iTunes, Podcastluisteren of je favoriete podcast-app.

Karin Anema (1955) is schrijfster en journaliste. Met groot inlevingsvermogen en oog voor sprekende details verdiept zij zich vooral in gesloten culturen. Van haar verschenen eerder onder meer De groeten aan de koningin, Mexicaanse sneeuw en De laatste grens, dat genomineerd werd voor de Bob den Uylprijs. Vandaag koop ik alle kleuren – het levensverhaal van een man en zijn psychoses, is in het Duits vertaald en wordt verfilmd, en Boegwater – Leven op de binnenvaart, dat eveneens genomineerd werd voor de Bob den Uylprijs.

In samenwerking met Reisboekhandel Noorderzon (www.denoorderzon.nl)!

Donderdag 27 februari - aanvang 19.30 uur - entree €7,50 - graag reserveren!

anematotaalnieuwklien

De wet van de stilte - Reis door Colombia - uitgeverij Scriptum - €20,99 (paperback) 

 

Telefoon
026 - 370 35 08
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 27 februari 19:30