Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Fred komt!

Meet&Greet
Datum: 19 oktober 13:00

Locatie: Het Colofon

Freddy Trathlener, ofwel Vjèze Fur ofwel Vieze Freddy van de Jeugd van Tegenwoordig heeft een prachtig kookboek gemaakt: Lekker Fred, een fantastisch kookboek, met goede, gekke recepten geïllustreerd met gave, bijzonder gestyleerde foto's van Freddy en de gerechten die hij maakt.

Op zaterdag 19 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur is Freddy bij ons in de winkel en kun je hem in levende lijve ontmoeten. Natuurlijk is zijn boek te koop en signeert hij het voor je!

Chefkok Joris Bijdendijk over Freddy: 'Culinair Nederland heeft er een ambassadeur bij. Freddy's kookboek is de hoeksteen van mijn boekenkast.'

'Schreeuwend van de jeuk liep ik terug naar huis over de Oostenrijkse zoutvlaktes. Ik moet een jaar of zes zijn geweest toen ik na anderhalf uur lopen eindelijk huilend thuiskwam. Ik was aan 't spelen in de bos en was meerdere malen geprikt door de Reuzelmug. Door de bulten gloeide m'n hele rug als een kaassoufflé! Vlug pakte mijn moeder een blok boter en smeerde een dikke laag van het smeerbare goud over mijn kapot geprikte lichaampje. Al snel nam de jeuk af en kwam ik weer een beetje bij zinnen. Zonder dat blok boter was ik hier misschien wel nooit geweest en had ik dit boek vol helende recepten nooit kunnen schrijven!

En dat zijn het, helende recepten. Niet alleen voor het lichaam, maar bovenal voor de ziel. Want zeg nou zelf, wat werkt er beter dan na een lange dag zwoegen in de kaasmijnen thuiskomen en genieten van een heerlijk bord verse pasta met paramagiano? Een grote hap paddestoeljenrisotto en u waant zich in een herfstig bos vol dansende dieren. Effe toch proberen nou eindelijk eens onder de honderd kilo te komen? Een heerlijke fitkech curry, zonder calorieën, waardig voor welke yogaknot dan ook!

Kortom, een boek voor jou. De moderne mens, de klassieke mens, hij die zich eens wil uitsloven voor zijn vriendinnen, zij die zichzelf eens lekker wil verwennen. Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf. Thuiskomen was nog nooit zo lekker.' Aldus Freddy.

Freddy Tratlehner is lid van de muzikale hitformatie De jeugd van Tegenwoordig. Als Freddy zich niet uitleeft op het podium, creëert hij magie in de keuken. De hilarische Lekker Fred Instagram-video;s (@vjeze_fur) zijn met meer dan 100.000 views een regelrechte hit. 

Zaterdag 19 oktober - 13.00 - 14.00 uur  -  meet & greet

lekkerfredklein

 Lekker Fred - uitgeverij carrera - €25,-

 

 

Telefoon
026 - 370 35 08
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 19 oktober 13:00