Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Reis mee! met de Kinderboekenweek 2019

Evenement
Datum: 2 oktober 09:30 - 13 oktober 17:00

Locatie: Het Colofon

Reis mee! met de Kinderboekenweek van 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het KINDERBOEKENWEEK! Het thema is dit jaar 'REIS MEE!'. Dat belooft dus een week vol avontuurlijke verhalen op bijzondere plekken, met vreemde voertuigen en heel veel leesplezier te worden.

Koop je tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek (vanaf €10) in Het Colofon, dan krijg je het Kinderboekenweekgeschenk Haaientanden, geschreven door Anna Woltz, cadeau!

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek van dit jaar is André het Astronautje. Opzoek naar Laika van André Kuipers met illustraties van Natascha Stenvert. Het is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek® in oktober 2019 te verkrijgen in de boekhandel voor € 7,25.

Activiteiten

In Het Colofon vind je natuurlijk de mooiste boeken rondom reizen en voertuigen. Ook hebben we een leuke SPEURTOCHT uitgezet. En jij doet toch ook mee aan de QUIZ? Je kunt er een boekenbon mee winnen Hou je van tekenen, doe dan mee aan de TEKENWEDSTRIJD en maak een tekening van hoe je het liefst op reis zou gaan: op een paard, met het vliegtuig, op een eenhoorn, in een luchtballon, op de fiets of verzin je eigen fantasievoertuig! Ook hebben we een gave KLEURPLAAT: mijn mooiste boeken. De mooiste tekeningen en kleurplaten maken ook kans op een boekenbon. 

KINDERBOEKENWEEK 2019 - woensdag 2 t/m zondag 13 oktober - de hele dag!

kbwannawolz

 

 

 

Telefoon
026 -370 35 08
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • Van 2 oktober 09:30 tot 13 oktober 17:00