bamboebaknieuwsbrief

Het Colofon is voorlopig gesloten in verband met de corona-maatregelen. We werken echter gewoon door achter de schermen!

U kunt uw boeken en cd's bij ons blijven bestellen!

Plaats uw bestellingen via onze website, per mail of geef uw bestelling telefonisch door. We laten de boeken per fietskoerier bij u bezorgen of sturen het per post! We pakken de cadeaus natuurlijk mooi voor u in als u dat wilt!

Tweedehands

'Wie vindt heeft slecht gezocht' - Rutger Kopland

Het ergste van de winkelsluiting is wel dat u niet lekker kunt snuffelen tussen de boeken. Dat je niet meer op een vergeten meesterwerk stuit of een boek uit de kast trekt dat er onweerstaanbaar uitziet...... Dat gemis is misschien wel het grootst op de afdeling tweedehands. Een troost: een groot deel van onze collectie tweedehands boeken staat op boekwinkeltjes.nl

We zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uu

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl

Bestellen via de webshop kan natuurlijk 24 uur per dag www.hetcolofon.nl


Alle rechten voorbehouden

© Copyright Boekhandel Het Colofon 2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.hetcolofon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Het Colofon.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Het Colofon of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Het Colofon”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Het Colofon voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Het Colofon stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Het Colofon zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.