Winkelen op afspraak!
Plan hieronder uw bezoek:

vogelperspectiefdef1klein700

Weer iets verder open
We zijn ontzettend blij met de aangekondigde versoepelingen, want dat betekent dat we - op een veilige manier - een beetje meer open mogen. U kunt weer langer in onze winkel ronddwalen - we werken met blokken van een uur - en er mogen ook weer wat meer mensen tegelijk naar binnen. Geweldig, we hopen u snel weer wat langer te zien!

Winkelen op afspraak
De deur gaat vanaf aanstaande dinsdag 16 maart dus weer iets verder open. Er zijn meer mensen welkom - voorlopig houden we het op maximaal 25 - én u krijgt langer de tijd, namelijk een uur. Winkelen kan nog steeds alleen op afspraak. Hoe werkt het?

Maak een afspraak
Kies een beschikbaar tijdslot in de afspraakmodule. De afspraak is alleen voor u zelf, wilt u samen gaan, maak dan twee afspraken. U kunt een winkelafspraak maken op maandag tussen 12.00 en 18.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Vanaf 11 april zijn we op zondag weer geopend van 12.00-17.00 uur. Lukt het niet om online een afspraak in te plannen? Bel ons dan: 026 - 370 35 08. Mocht u niet naar de winkel kunnen komen dan kunnen we de boeken en cd's bij u thuisbezorgen.

Afhalen
Ook als u alleen een bestelling wilt afhalen, maakt u een afspraak. En nog steeds geldt dat tussen het moment van bestellen en afhalen 4 uur moet zitten.

Bestellingen & vragen
Plaats uw bestellingen via onze website, per mail of geef uw bestelling telefonisch door!
We zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag tot 17:00 uur.

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl

Onze webshop op www.hetcolofon.nl is 24 uur per dag open.

Alle rechten voorbehouden

© Copyright Boekhandel Het Colofon 2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.hetcolofon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Het Colofon.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Het Colofon of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Het Colofon”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Het Colofon voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Het Colofon stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Het Colofon zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.