Plaats bericht
 


Roy Horst: Beleving

Ik wil jullie even complimenteren met jullie opzet van jullie boekenwinkel. Het toverwoord in Retail is beleving, dus de klanten laten beleven waar een winkel voor staat. En dat is bij jullie echt gelukt! Bij binnenkomst zie ik rechts al uitnodigend een gezellige koffiebar met een aantal zitplaatsen. Direct bij de kinderboekenafdeling een gezellig zitje voor de kinderen, alsof ze in hun eigen woonkamer aan het lezen zijn. Achter in de winkel bij de kookboekenafdeling zie ik een piano volgens mij moet deze de muziekboeken en de cd's een verkoopstimulans geven. Bij de kookboeken en wijnboekenafdeling zou je ook nog bv. een oud fornuis kunnen plaatsen of een paar oude wijnvaten met daarop de laatste nieuwe wijnboeken etc. Het Shop-In-Shop idee is bij jullie al wel op zijn plaats en de beleving is zeer goed. Als consument wil je immers geen saaie boekenwinkel en de jonge consument al helemaal niet. Jullie zijn een voorbeeld hoe het anders kan, ondanks het internetgeweld. Misschien is een bestel-zuil ook iets waar jullie aan zouden kunnen denken, wanneer het gewenste boek niet in de winkel op voorraad ligt, zou je deze direct kunnen bestellen en/of zelf kunnen ophalen in de winkel of toegestuurd thuis krijgen tegen een kleine vergoeding. Het is fijn om in jullie winkel dit allemaal te beleven! Heb gelijk een mooi kookboek meegenomen en ben er erg blij mee. Succes verder en ik kom vaker even bij jullie neuzen...


maandag 14 maart 2016
Henny: Wat een ruimte!

Ik ben hier vorige week voor het eerst binnengelopen omdat een vriendin mij dat had aangeraden. Aan de voorkant is het helemaal geen aantrekkelijk gebouw, dus ik zou er anders misschien gedachteloos aan voorbij gelopen zijn, maar zodra je binnen bent weet je niet wat je ziet. Wat een prachtige en lichte ruimte is dit! ik had er maar een half uur voor uitgetrokken, maar ik was uiteindelijk bijna 2 uur binnen. Ik ging met een stapeltje naar huis, omdat ik ook bij de tweedehands afdeling wat van mijn gading vond. Het was een genoegen om in dit boeken-mekka rond te neuzen. Zodra ik weer in Arnhem ben, loop ik hier zeker weer binnen.


woensdag 04 februari 2015
Jaap: Een verrijking!

Ik heb jullie zaak al bezocht toen jullie net open waren. Het was in het begin nog een rommeltje, maar ik was al direct enthousiast over de sfeer, de ruimte en de mensen die er werken.

Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een heerlijke boekenwinkel, waar ik minstens één keer per week even moet rondneuzen. Een heerlijke ervaring!

ik ben door tijdgebrek nog niet naar één van de vele activiteiten geweest, maar dat gaat nu zeker gebeuren. De kans om Adriaan van Dis mee te maken laat ik niet aan mijn neus voorbijgaan!

Ga zo door. Dit is voor Arnhem weer een grote stap in de goede richting!


woensdag 28 januari 2015
Powered by Phoca Guestbook