Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Ontmoet Jill!

Meet&Greet
Datum: 18 juni 15:00

Locatie: Het Colofon

Meet & greet met Jill

Zondagmiddag 18 juni is Jill vanaf 15.00 uur te gast in Het Colofon. Dé kans om Jill in het echt te ontmoeten! 

Jill Schirnhofer, beter bekend als Jill,  is zondagmiddag 18 juni vanaf 15.00 uur in Het Colofon. Jill is illustrator, schrijver en programmamaker. Ze is vooral bekend door het kinderprogramma Jill dat ze op Zapp presenteert. Ze is ongekend populair op social media.

Op 15-jarige leeftijd ontwierp Jill Schirnhofer haar eerste schoolagenda. Dit ontwerp werd opgemerkt door een Nederlandse uitgeverij. Onder het label My life is sweet bracht ze een schoolspullenlijn uit die ze later uitbreidde met andere accessoires, zoals kleding, make-up, kookboeken en een doeboek. Behalve in Nederland heeft ze ook in Duitsland verschillende boeken op haar naam staan en schrijft ze tevens een column voor het blad Mädchen.

Jill brak in Nederland door toen ze in november 2014 het kinderprogramma Jill bij de AVROTROS ging presenteren. In dit programma geeft Jill creatieve adviezen op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken. Dit programma is ook te zien op Youtube. Verder houdt ze een eigen blog bij en tekent ze voor boeken en tijdschriften en in opdracht van bedrijven. Vanaf 2014 verschenen haar boeken over tekenen, kleuren en knutselen bij uitgeverij Karakter. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht.

In april van dit jaar maakte Schirnhofer haar debuut als fictieschrijver. Ze schreef en illustreerde haar eerste jeugdboek Elvy's eigen wereld: So boho. In de zomer verschijnt bij uitgeverij Karakter Meer tekenen met Jill.  

Zondag 18 juni – 15.00 uur – vrij entree

tekenenjill

 

Telefoon
026 - 370 35 08
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • 18 juni 15:00